Advent i bageriet

Nu bullar vi upp inför jul! 

Under advent byter vi sortiment i bageriet och går loss på julens smaker i bröd och sötsaker. Varje helg i advent kommer Bunteriet till oss med de vackraste adventblommorna, hör gärna av dig om det är något särskilt du vill boka av Bunteriet.

Det finns varje helg möjlighet att boka det bakade du vill ha för att fira goda adventshelger, du bokar längst ner på sidan här. Självklart finns allt även för drop in för dig som bara vill komma förbi, men vi är som alltid tacksamma om du beställer om du vill ha fler än 10 av något.

Varje lördag bakar vi frukostfrallor också, precis som vanligt finns de att köpa från ca kl 8. 

Bakat helger i advent

Vi bakar lite olika varje helg, och det finns alltid mer på plats. 

Saffransknut Deluxe

Ekologisk saffransknut bakad på ekologiskt vete, svenskt ekosmör, mjölk och socker och rikligt med solgul saffran. Fylld med vår egen mandelfyllning med doft av apelsinzest och toppad med mandel och pärlsocker.

45 kr

Lussekatt

Ekologisk lussekatt, bakad på ekologiskt vete, svenskt ekosmör, mjölk och socker och rikligt med solgul saffran, penslad med ägg och prydd med russin.

34 kr

Pepparkaksdeg, 500g

Bageriets egen omtyckta pepparkaksdeg på ekologiskt svenskt mjöl, smör och grädde och rikligt med kryddor.

85 kr

Vörtbröd FULLBOKAT

Vårt eget vörtbröd är bakat på skållad råg, ekologisk vört och pomerans. Tung, mörk och hållbar, med eller utan russin. 

75 kr

Saffransbiscotti, påse

Solgula mandelbiscotti på ekologiska ägg och vete.

49 kr

Franska pepparkakor, påse

Tunt skurna, lite knäckiga pepparkakor på ekologiskt vete, smör, kryddor och mandel.

49 kr

Bunteriets julblommor

Under lördagarna i advent hittar ni Bunteriets fina blommor hos oss. Boka gärna så packar vi i påse som du kan hämta med det bakade.

Amaryllisbukett

Förgyll helgen med julens vackraste blomma på snitt. Innehåller 3 stora, fina stjälkar amaryllis och vackra tillbehör.

450 kr

Boka ditt adventkit här

Vi återkommer med bekräftelse, sen betalar du dina varor på plats i bageriet.