Fredagkvällar

I väntan på trädgårdsväder bjuder vi in till en rad bokade fredagkvällar i bageriet. Vissa fredagar blir det inbjudna gästspel, andra helt enkelt en god fredagmiddag hos oss. Alltid med bokad sittplats.

.

.

.

.

Fredagkvällar i vårvintern

15:e mars

Kvartersmiddag

Äntligen fredag! Vi lagar bagerimeny och tar hem roliga drycker att köpa på glas. Ni kommer som ni är och firar in helgen tillsammans.

Denna kväll har vi en bokad sittning och vi lagar full middag i flera delar och häller goda drycker. Ni kommer hem mätta och är klara för helg. Hur underbart?!

Sittningen är som alltid gemensam och intim i vårt lilla bageri.

När: 15/3 kl 18:00-21:00 

450 kr dryck tillkommer

22:a mars

Kvartersmiddag

Äntligen fredag! Vi lagar bagerimeny och tar hem roliga drycker att köpa på glas. Ni kommer som ni är och firar in helgen tillsammans.

Denna kväll har vi en bokad sittning och vi lagar full middag i flera delar, och häller goda drycker. Ni kommer hem mätta och är klara för helg. Hur underbart?!

Sittningen är som alltid gemensam och intim i vårt lilla bageri.

När: 22/3 kl 18:00-21:00

450 kr dryck tillkommer

12:e april

Vinprovarmiddag i bageriet: BalkanWines

THE NEW OLD WINE REGION

Malin och Sasa har med sina viner verkligen satt Balkan på vinkartan för många i Sverige. Med rötter i Serbien och många års resande i regionen har deras import BalkanWines vid det här laget knutit till sig en otrolig samling viner från Serbien, Bosnien Hercegovina, Kroatien, Nordmakedonien och Slovenien. Från såväl små spännande producenter som några av regionens mest renommerade vinmakare.

Malin kommer till oss för en helkväll, vi lagar bagerimeny i flera rätter, som alltid hos oss är det mat i säsong, lagad med kärlek, ofta närproducerad. Den följs åt av ett vinpaket för kvällen som presenteras av Malin själv. En unik chans att under en kväll få uppleva en för många oupptäckt vinvärld med bästa tänkbara guide vid vår sida.

Sittningen är som alltid gemensam och intim i vårt lilla bageri.

När: 12/4 kl 18:00- ca 21:00

1300 kr inkl vinpaket

19:e april

Vinprovarmiddag i bageriet: Terrific Wines

Bageriets vän och vinleverantör Andreas driver sedan många år Terrific Wines som importerar rader av prisbelönta och hyllade viner. De är helt enkelt svinbra på det vi brukar kalla gott vin. Andreas har för kvällen satt ihop ett vinpaket med ett urval av såväl nyheter som guldkorn från deras otroliga samling vinmakare världen över. Under kvällen serveras en bagerimeny i flera rätter, som alltid hos oss är det mat i säsong, lagad med kärlek, ofta närproducerad. Till det ett vinpaket som presenteras av Andreas själv. Sittningen är gemensam och intim i vårt lilla bageri.

Ni hör ju, en superchans att i lugn och ro under en fredagkväll prova nya viner och få guidning i deras smak och ursprung, i sällskap av god mat.

Det här kommer bli så roligt!

När: 19/4 kl 18:00- ca 21:00

1300 kr inkl vinpaket

Boka din kväll här

Vi återkommer med platsbekräftelse och betalningsuppgifter.

Dessa kvällar är det en fast meny som gäller och vi kommer inte kunna ta hänsyn till allergier, men menyn kan ofta fås vegetarisk, dock ej vegansk. Vi kan i vissa fall göra enklare uteslutningar, så hör gärna av dig vid frågor.

Fredagkvällar är det 18 års åldersgräns i bageriet.

Alkoholfritt dryckespaket kan ordnas men är då inte knutet till kvällens vingäst.