Älska vardag! Vi är tillbaka i bageriet efter sommaruppehållet, så kom och fira sensommaren med oss! Vänner, trädgård, smårätter och gott vin är i alla fall det vi tänkt ägna oss åt på fredagarna framöver. 

Ni som jobbar i stan vet väl att Waxholmsbolagets turer från Strömkajen/Slussen anlöper Boo Brygga här nedanför på fredageftermiddagar, fredagsupplägg deluxe?

Kom och avsluta veckan med oss!

Augusti & September

6 augusti: STÄNGT 

12 augusti: 14-20 TILLBAKA i bageriet Vi är på plats igen och kan inte låta bli att tända vedugnen, det blir pizza och smårätter, dryck, fredagsbakat och lambruscon är kyld. 

19 augusti: 14-20 AW i bageriet. Avsluta veckan hos oss, vi bullar upp med afterschool-fika och smårätter och goda drycker för den som vill dröja sig kvar i sommarkvällen.

26 augusti: 14-20 VEDUGNSPIZZA i bageriet. Vi tänder vedugnen och fixar smårätter. Avsluta veckan hos oss, vi bullar upp med fika och smårätter och goda drycker för den som vill dröja sig kvar i sommarkvällen. 

2 september: 14-20 SENSOMMARVINER i bageriet Äntligen kommer Andreas från Terrific Wines till oss igen! Terrific Wines är baserade här i Boo Gård och importerar fantastiska viner som ni ofta ser hos oss i bageriet. Den här gången tar Andreas med sig en rad favoriter som passar i skördetid och han har lovat en miniprovning åt oss att trivas med i trädgården. Och vi, vi lagar mat och fredagsbakat.

9 september: 14-20 AW i bageriet. Avsluta veckan hos oss, vi bullar upp med afterschool-fika, smårätter, goda drycker och fredagsbakat.

16 september: 14-20 VEDUGNSPIZZA i bageriet. Vi tänder vedugnen och fixar smårätter. Avsluta veckan hos oss, vi bullar upp med fika, smårätter, goda drycker och fredagsbakat.

23 september: 14-20 SKÖRDETID i bageriet. Vi lagar gott på allt det som är i säsong nu, bakar matiga bröd och hittar vinerna som passar till. Kom och fira hösten med oss.

30 september: 14-20 AW i bageriet. Avsluta veckan hos oss, vi bullar upp med fika, smårätter, goda drycker och fredagsbakat.


.

Fredagar lagar vi mat i bageriet, det händer roliga saker och det finns möjlighet att köpa med sig fredagsbröd, plock, desserter och att ta sig ett glas till det goda. 

.

Smått 

Veckans lilla deli, chark, dipp och kanske nån bit ost. Vi har också alltid en brödkorg på menyn med veckans bröd och goda tillbehör för dig som vill ha nåt gott till glaset.

Varmt och mättande

Matiga rätter att ta med sig hem eller äta här, tex gryta, paj eller kanske grillad smörgås. Som alltid anpassar vi menyn efter årstid (och humör!)

Sött

Är du också en som gillar fredagsunn? Vi fixar nåt sött efter maten, till fredagsfikat eller kanske en dessert att ta med hem till kvällens middag. 

Bröd

Vi bakar av veckans bröd och baguetter, det man behöver till kvällen eller helgfrukostarna.

Dryck

På fredagarna finns det alltid möjlighet till ett glas vin eller en öl till maten. Självklart har vi alltid goda alkoholfria alternativ också, eller en spetsig espresso för den som har ett par timmar kvar på arbetsveckan.