Ljusare tider och slopade restriktioner och vi planerar för mycket roligt på fredagarna i april och maj. Öppettiderna blir lite längre från påsk så ni kan avsluta veckan hos oss med nåt gott efter jobbet. Vi har bjudit in vänner som importerar otroliga viner, de kommer och häller och berättar om sina favoriter. Det blir också mathantverk och lite konst i bageriet, eftersom fredagar är det bästa vi vet.

Ni som jobbar i stan vet väl att Waxholmsbolagets vårturer nu börjat gå, de anlöper Boo Brygga här nedanför 17:25, fredagsupplägg deluxe?

Kom och avsluta veckan med oss!

April & Maj

1 april: kl 12-16 Lunch/AW mat, dryck och bakat

8 april: kl 12-16 Lunch/AW mat, dryck och bakat

15 april Långfredag: kl 12-18 PÅSKSPECIAL Vi laddar upp med påskbakat, mat och dryck. Kom och skåla in påsken med oss och köp med dig nåt gott!

22 april: kl 14-20 VÅRBUBBEL i bageriet Vi lagar mat och Terrific Wines kommer hit med sina vårfavoriter.

29 april: kl 14-20 AW i bageriet Vi lagar mat, dryck och fredagsbakat. Varför inte ta färjan från stan som angör Boo Brygga vid 17:25.

6 maj: kl 14-20 MATHANTVERK i bageriet Frankly Foods kommer hit med hantverkskorv, vi fixar god öl, mat och fredagsbakat.

13 maj: kl 14-20 KONST i bageriet Catrin Schmeer visar tryck med själen i djupa Värmländska landskap. Vi lagar mat, dryck och fredagsbakat.

20 maj: AW i bageriet kl 14-18 Vi lagar mat, dryck och fredagsbakat. Ta färjan från stan som angör Boo Brygga vid 17:25.

.

Fredagar lagar vi mat i bageriet, det händer roliga saker och det finns möjlighet att köpa med sig fredagsbröd, plock, desserter och även att ta sig ett glas till det goda. 

.

Smått 

Veckans lilla deli, chark, dipp och kanske nån bit ost att ta med sig hem. Vi har också alltid en brödkorg på menyn med veckans bröd och goda tillbehör för dig som vill ha nåt gott till glaset.

Varmt och mättande

Matiga rätter att ta med sig hem eller äta här, tex gryta, paj eller kanske grillad smörgås. Som alltid anpassar vi menyn efter årstid (och humör!)

Sött

Är du också en som gillar fredagsunn? Vi fixar nåt sött efter maten, till fredagsfikat eller kanske en dessert att ta med hem till kvällens middag. 

Bröd

Vi bakar av veckans bröd och baguetter, det man behöver till kvällen eller helgfrukostarna.

Dryck

På fredagarna kommer det alltid finnas möjlighet till ett glas vin eller en öl till maten. Självklart har vi alltid goda alkoholfria alternativ också, eller en spetsig espresso för den som har ett par timmar kvar på arbetsveckan.