Var det nån som sa vinlunch? På fredagar gör vi lunchmeny i bageriet och det finns möjlighet att köpa med sig fredagsbröd, plock, desserter och även att ta sig ett glas vin till det goda. Medan tiderna fortfarande är kalla och mörka så håller vi oss till lunch och eftermiddag och vi fixar mys i trädgården med brasa och filtar. Kom och avsluta veckan med oss!

Fredagar kl 12-16

.

.

.

Smått 

Veckans lilla deli, chark, dipp och kanske nån bit ost att ta med sig hem. Vi har också alltid en brödkorg på menyn med veckans bröd och goda tillbehör för dig som vill ha nåt gott till glaset.

Varmt och mättande

Matiga rätter att ta med sig hem eller äta här, tex gryta, paj eller kanske grillad smörgås. Som alltid anpassar vi menyn efter årstid (och humör!)

Sött

Är du också en som gillar fredagsunn? Vi fixar nåt sött efter maten, till fredagsfikat eller kanske en dessert att ta med hem till kvällens middag. 

Bröd

Vi bakar av veckans bröd och baguetter, det man behöver till kvällen eller helgfrukostarna.

Dryck

På fredagarna kommer det alltid finnas möjlighet till ett glas vin eller en öl till maten. Självklart har vi alltid goda alkoholfria alternativ också, eller en spetsig espresso för den som har ett par timmar kvar på arbetsveckan.