Kanelbullens dag

Nu närmar sig en av alla bagares största högtider, nämligen Kanelbullens Dag på tisdag 4/10. Vi tänker inte missa chansen till en rejäl tisdagsfika, så vi kör extraöppet. Våra bullar bakas alltid helt hantverksmässigt på enbart ekologiska råvaror, svenskt smör, mjölk & vete, ekosocker och ekologisk kanel, de är dessutom certifierat mathantverk genom Eldrimner. Boka gärna här nedanför så väntar en påse på dig när du kommer och vi får lättare att räkna på mängderna, men vi laddar på med en hel del obokade bullar också. 

Öppet:

Tisdag 4 okt 12-16

Bunteriets adventblommor

Denna första lördag i advent kommer Bunteriet till oss med vackra blommor. Beställ så packar vi i påse som du kan hämta med det bakade.

Vinterkrans

En vacker dörrkrans bunden på halmstomme med nobilisgran och buxbom, dekorerad med kvistar och kottar från svensk lärk. Kransen är neutral och står sig fint utomhus hela vintern. Till kransen medföljer ett rött band om du önskar göra den lite extra julig. Mått ca 40cm.

500 kr

Svenskodlad adventskasse

En trevlig kasse som gör dig och dina krukor redo för jul. Kassen innehåller en vacker melerad lyxamaryllis och tre vita kvalitetshyacinter, allt odlat i Sverige såklart.

350 kr

Amaryllisbukett

Förgyll adventshelgen med julens vackraste blomma på snitt. "Buketten" är obunden och du arrangerar den hemma i din favoritvas. Innehåller 3 stora stjälkar amaryllis med fina tillbehör.

350 kr

Att boka

Den 4 oktober bakar vi på två olika sorters kanel, prova gärna båda. 

Kanelbulle Cassia

Vår egen kanelbulle på ekologiskt svenskt smör, mjölk och vete, ekosocker och ekologisk kardemumma. Toppad med rejält med pärlsocker. Kryddad med Cassiakanel, som är den kanel som säljs mest i Sverige. 

30 kr

Kanelbulle Ceylon

Samma goda deg på ekologiskt svenskt smör, mjölk och vete, ekosocker och ekologisk kardemumma. Toppad med rejält med pärlsocker. Kryddad med Ceylonkanel, som är den ursprungliga kanelen från Sri Lanka, kallas ibland äkta kanel. 

30 kr

Beställ dina kanelbullar här

Vi återkommer med bekräftelse. 
Om öppettiderna inte passar för dig så hör av dig, vi kan alltid lösa det!

Din Titel

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.