Surdegskvällar

Surdegskurs i bageriet

Nu gör vi äntligen verklighet av något som vi velat länge och som vi rätt ofta får frågor om, nämligen en surdegskurs hos oss i bageriet. Det är en kväll som passar både den som är helt ny på surdeg och den som redan håller på, men kanske vill veta mer eller få lite nya tips på vägen. Som vanligt hos oss är det inte så mycket exakta pekpinnar utan mer pragmatiskt och avdramatiserat bakande :-) 

Vi ses i bageriet kl 17 på eftermiddagen och håller på till ca 21. Under kvällen äter vi middag inkl nåt gott att dricka. Tillsammans blandar vi deg, pratar surdeg och olika mjöl och bekantar oss med olika kulturspannmål. Vi viker och formar bröd, snittar och bakar av både bröd och frallor. Vi lagar stenugnsbakad pizza tillsammans. Varje deltagare får med sig bröd, en jäskorg och en snittkniv hem vid kursens slut.

Datum:

Torsdag 25 januari kl 17-21 ca

Torsdag 8 februari kl 17-21 ca

Pris 1350 kr. Max 8 deltagare per kväll. För att vi ska genomföra kvällen krävs minst 5 anmälda. Maten är vegetarisk och utan nötter, men vi kan inte göra några anpassningar för allergier dessa kvällar.

Anmälan till kursen

Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation, betalning görs med swish efter bekräftelse. Anmälan är bindande efter att din plats bekräftats av oss.