Den 16:e november flyttar vi i gott sällskap in i växthuset i Boo Trädgård för en dag. Vi tar vår mission att lysa upp den här mörka hösten på allvar och därför ordnar vi nu .. ja typ fest, för marknad känns som fel ord när man ska få ha så här roligt. 

Några av bageriets vänner kommer dit med sina otroliga grejer, läs mer här nedanför. Vi fixar varm lunch och massa fika. Så kom och häng med oss! 

Ingång till växthuset från Baggensvägen 66. 

Parkering vid Boovallen.

Öppet Söndag 16 november kl 11-16

Svamphuset

Vem visste att det kunde vara så lätt och snyggt att odla sin egen mat? På Svamphuset vet de allt om hur man odlar svamp hemma, både i låda inomhus och i stock i trädgården. Fabian kommer dema, kom och se hur det går till! Köp ett kit. Åk hem med en låda svamp. Årets julklapp?

Blue Hour Stockholm

Josefin driver sin keramikstudio här i Boo, hon har faktiskt svart bälte i att skapa guldkant i vardagen med sin keramik. Koppar, fat, vackra skålar och minivaser, ljusstakar att lysa upp vintern med. Man kan också gå kurs hos henne. Kom och hitta din egen guldkant!

FLWRS

Johanna och Charlotte (som många av er känner som Bunteriet) driver ett av Stockholms roligaste och stilsäkraste blomsterföretag, FLWRS. De gör allt från workshops och helgblommor till festarrangemang och hela bröllop och nu kommer de till oss och tar med sig allt vi behöver för att mysa in senhösten och ta sikte mot advent. Kom och bind en krans!

Staffansdotter

Stina är utbildad sadelmakare och hon skapar de mest älskvärda accessoarer och bruksföremål i skinn och läder. Hon tillverkar dessutom gärna saker på beställning, präglar namn och låter dig välja material och färg. Stilrena väskor, fodral och annat drömmigt. 

Mary Fairy Chocolate

Marie-Fe är även hon baserad här i Boo, hon gör praliner och choklad på heltid och tävlade 2024 i Pralin-SM och tog hem bronset till Boo! Allt hon tar i blir till smakstarka konstverk. Kom och förundras över vad man kan göra med choklad! 

Frankly Foods

Franklys motto är "ärlig gourmetkorv" och det handlar bla om kött från uppfödare med höga krav på djurvälfärd, ekologiska rostade kryddor och ett kompromisslöst korvhantverk. Kanske så som korv alltid borde vara? Victor driver Frankly och han tar med sig massa gott och vi kommer självklart servera hans korv till lunch.