
Pizza i bageriet
På fredag 11 juni gör vi pizza i bageriet, det blir en möjlighet att plana ut efter veckan (eller kanske läsåret!). Tillsammans med Lunchhemma fixar vi både plåtar med pizza al taglio och pizzor ur vedugnen och vi bullar upp med goda ostar och annat i ett format som funkar att ta med sig hem eller kanske till stranden. Kom förbi och plocka med dig nåt smått eller en hel middag hem! Inga förbokningar behövs.
Pizza i bageriet: Fredag 11 juni 16:00-19:00
I bageriet fredag 11 juni
Kommer finnas, behöver inte bokas.
Pizza al taglio
Världens bästa street food? I 50-talets Rom var gasen dyr och man började använda elektriska ugnar. Ugnarna var fyrkantiga och då blev pizzan det också. Idag är det kanske Italiens mest populära pizza, som säljs i fyrkantiga bitar med olika smakrika toppings.
45-65 kr
Pizza al forno
Pizza ur vedugnen, mild surdegspizzabotten med stenmalet vete. Tomatsås på soliga tomater och goda saker ovanpå. Vi kommer göra ett par varianter, en med tomat och en bianca.
100 kr
Utvald chark och ost
Vi tar hem några goda ostar och chark från vår italienska grossist, de är så bra på att välja ut intressanta ostar och deli.
Goda röror
Ta med något nytt hem, att ha som tillbehör, vända ner i en pasta eller dipp. Vi gör olika goda röror som funkar perfekt hela helgen.
Tiramisu, portion
Bageriets tiramisu, på våra egna savoiardikex, mascarponekräm, marsala och kaffe.