Pizza i bageriet

På fredag 11 juni gör vi pizza i bageriet, det blir en möjlighet att plana ut efter veckan (eller kanske läsåret!). Tillsammans med Lunchhemma fixar vi både plåtar med pizza al taglio och pizzor ur vedugnen och vi bullar upp med goda ostar och annat i ett format som funkar att ta med sig hem eller kanske till stranden. Kom förbi och plocka med dig nåt smått eller en hel middag hem! Inga förbokningar behövs.

Pizza i bageriet: Fredag 11 juni 16:00-19:00

I bageriet fredag 11 juni

Kommer finnas, behöver inte bokas.


Pizza al taglio

Världens bästa street food? I 50-talets Rom var gasen dyr och man började använda elektriska ugnar. Ugnarna var fyrkantiga och då blev pizzan det också. Idag är det kanske Italiens mest populära pizza, som säljs i fyrkantiga bitar med olika smakrika toppings. 

45-65 kr

Pizza al forno

Pizza ur vedugnen, mild surdegspizzabotten med stenmalet vete. Tomatsås på soliga tomater och goda saker ovanpå. Vi kommer göra ett par varianter, en med tomat och en bianca.

100 kr

Utvald chark och ost

Vi tar hem några goda ostar och chark från vår italienska grossist, de är så bra på att välja ut intressanta ostar och deli.

Goda röror

Ta med något nytt hem, att ha som tillbehör, vända ner i en pasta eller dipp. Vi gör olika goda röror som funkar perfekt hela helgen.

Tiramisu, portion

Bageriets tiramisu, på våra egna savoiardikex, mascarponekräm, marsala och kaffe.