Fettisdag 13 feb

Nu närmar sig en av våra finaste högtider, Fettisdagen 13 feb. Eftersom vi fullkomligt älskar semlor, så kör vi sedvanligt extraöppet även i år och spritsar semlor mest hela dagen. Vi lagar dessutom sopplunch, att ta med hem eller äta hos oss. 

Bunteriet kommer med de ljuvligaste kärleksbuketterna att plocka upp hos oss, så boka allahjärtan-blommor också så har du din vecka ordnad.

Bokningsformulär finns här nedanför, boka så väntar en låda på dig när du kommer och vi får lättare att räkna på mängderna. Vi laddar såklart på med en hel del obokade semlor också. 

Öppet:

Tisdag 13 feb 12-16

(om öppettiderna inte funkar för dig så hör av dig så löser vi det)

Att boka 

Våra semlor bakas alltid helt hantverksmässigt på ekologiska råvaror, svenskt smör, vete och ekosocker, och rikligt med kardemumma. De fylls med mandelmassa på ekologisk mandel, både rostad och orostad och sen spritsas en mjuk vaniljdoftande grädde från Wapnö. 

Bageriets mandelsemla

En kardemummadoftande bulle på ekologiska råvaror, mandelfyllning med rostad ekomandel och mjuk vispad grädde.

45 kr

Bageriets vaniljsemla

Samma goda bulle på ekologiskt svenskt smör, mjölk och vete, ekosocker och kardemumma. Toppad med hemkokt vaniljkräm och grädde från Wapnö.

45 kr

Lunchsoppa

Vi lagar en smakrik minestrone, perfekt kombo för en skön februaritisdag. Kommer med surdegsbröd.

95 kr

Alla hjärtans dag-bukett

Som alltid hos Bunteriet är det hållbara, välkomponerade buketter av hög kvalitet, gjord på det bästa som är i säsong nu. Kärlek i blomform alltså, till sig själv eller någon annan. 

395 kr

Alla hjärtans dag-bukett

Beställ semlor, soppa & blommor här

Vi återkommer med bekräftelse. 
Om öppettiderna inte passar för dig så hör av dig, vi kan alltid lösa det!